Viceprimarul Lucian Harșovschi i-a premiat pe elevii suceveni de 10: Să vă păstrați această determinare în continuare și astfel de reușite să vă însoțească peste tot, fie că este vorba de liceu, facultate sau chiar în viață


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a înmânat, joi, celor șapte elevi suceveni care au obținut media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională diplome de excelență și premiile în bani, respectiv câte 5000 de lei pentru media 10 la Bacalaureat și 3000 de lei pentru media 10 la Evaluarea Națională

După ceremonia oferirii diplomelor, viceprimarul Lucian Harșovschi le-a mulțumit și i-a felicitat pe elevii suceveni de nota 10 pentru parcursul de până acum, pentru munca depusă, pentru străduință și seriozitate.

„Vedeți că nu au fost în zadar, rezultatele obținute v-au adus astăzi aici, unde, întreaga comunitate vă apreciază și se mândrește cu voi. Să vă păstrați această determinare în continuare și astfel de reușite să vă însoțească peste tot, fie că este vorba de liceu, facultate sau chiar în viață”, a spus viceprimarul.

El a adăugat că își dorește ca exemplul lor să fie urmat de cât mai mulți tineri, iar anul viitor, să fie mai mulți elevi din Suceava de 10.

„Indiferent de calea pe care vreți să o urmați, pe unde vă poartă pașii, îmi doresc să reveniți acasă, pentru că avem nevoie de voi aici. Sper că vă veți folosi de cunoștințele acumulate până acum nu doar pentru a vă construi personal o viață mai bună, ci pentru a ne transforma societatea în mai bine”, a continuat Lucian Harșovschi.

El i-a felicitat și a transmis aprecierea municipalității, a întregii comunități și le-a urat mult succes în continuare și să-și păstreze valorile, demnitatea și seninătatea.

Pentru media 10 obținută la Evaluarea Națională au fost premiați Sabin Vasile Vașcovici, de la CN „Petru Rareș” și Mihnea Rădășanu de la CN „Ștefan cel Mare”.

Absolvenții de liceu care au încheiat examenul de Bacalaureat cu media 10 și care au fost premiați sunt Diana-Elena Cîrdan, Gheorghe Găitan și Andreea Galanton-Moroșan de la CN „Petru Rareș” și Daria Ioana Ciubotariu și Anamaria Sabie de la CN „Mihai Eminescu”.


Intră acum și în grupul de