Broșteni: Polițiștii au indisponibilizat autoutilitara folosită pentru un transport ilegal de peste 19 mc de material lemnos


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au confiscat peste 19 mc de material lemnos în urma unui control în trafic pe raza orașului Broșteni.

Potrivit IPJ Suceava, în data de 26 august, o patrulă a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 33 de ani din judeţul Neamţ. El transporta conform avizului de însoţire cantitatea de 19,431 m.c. material lemnos, lemn rotund de esenţă rășinoase.

Foto simbol

„În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că, bărbatul de 33 de ani a efectuat o cursă repetată în baza aceluiași aviz de însoțire”, a precizat Poliția Suceava.

Drept urmare, polițiștii au deschis dosar penal pentru „transport cu orice mijloace de transport a materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c., neînsoțite de documente specifice de transport”. Pe lângă asta, atât autoutilitara cât şi materialul lemnos au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de