Al doilea accident între un microbuz și un TIR în județul Suceava în aceeași zi. Patru persoane au fost rănite la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un al doilea accident rutier între un microbuz și un TIR s-a produs, miercuri, în județul Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a declarat că miercuri după amiaza s-a produs un accident rutier în orașul Gura Humorului, între un microbuz și un autotren.

Potrivit acestuia, patru persoane, toate din microbuz, au primit îngrijiri medicale. Două persoane vor fi transportate la spital, iar celelalte două, după evaluarea medicală, au refuzat transportul la spital.

În zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Reamintim că miercuri dimineața un grav accident rutier s-a produs pe raza comunei Poiana Stampei în urma căruia au avut de suferit cinci persoane după impactul  între un microbuz și un autotren.

Concret, un bărbat (35 ani) din Republica Moldova conducea microbuzul marca Mercedes Benz pe DN 17, din direcția Bistrița către Vatra Dornei.Ajungând la km 120 + 800 metri, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autotrenul marca Scania, ce tracta semiremorca și care era condusa regulamentar de un bărbat (36 ani) din Brăila. În urma accidentului, a fost rănit șoferul microbuzului, dar și patru pasageri din același vehicul, toți cetățeni moldoveni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar li s-au recoltat și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de