Drumuri blocate de arbori cazuti pe carosabil


Intră acum și în grupul de

Vântul puternic de luni seară, a doborât mai mulţi copaci, circulaţia fiind blocată pe câteva drumuri din judeţ. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la ora 21.10, Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a fost sesizat de producerea unei situaţii de urgenţă în Rădăuţi, strada Piaţa Unirii, unde un arbore a căzut pe carosabil, blocând circulaţia pe un sens de mers.

La locul intervenţiei a ajuns imediat un echipaj de pompieri cu o autospecială şi s-a trecut la deblocarea părţii carosabile cu mijloacele de primă intervenţie din dotare. La ora 21.40, pompierii au deblocat partea carosabilă, traficul fiind reluat în limite normale.

La ora 21.29 şi Detaşamentul de pompieri Suceava a fost solicitat să deblocheze un drum, după ce un arbore a căzut pe carosabil pe strada Aviatorului, comuna Şcheia.

Când pompierii au ajuns la faţa locului au constat că drumul care face legătura între municipiul Suceava şi DN 17 era blocat de un arbore căzut pe partea carosabilă. La ora 21.55 pompierii au eliberat carosabilul.


Intră acum și în grupul de