Acasă Actualitate Liderul BNS Suceava nu este de acord cu demisia lui Dumitru Costin

Liderul BNS Suceava nu este de acord cu demisia lui Dumitru Costin


Intră acum și în grupul de

„Nu cred că BNS are nevoie acum de o schimbare la vârf”, a declarat miercuri, preşedintele BNS Suceava, Iordănel Secrieru, făcând referire la decizia lui Dumitru Costin de a demisiona de la conducerea Blocului Naţional Sindical (BNS) pentru că protestele de marţi au fost un eşec, iar măsurile de austeritate nu au putut fi evitate.

Secrieru şi-a exprimat speranţa că Dumitru Costin va reveni la conducerea BNS şi crede că în cadrul Consiliului Naţional al BNS se va decide ca acesta să rămână preşedinte. Liderul BNS Suceava a mai arătat că decizia lui Costin a fost luată pe un fond de supărare privind lipsa de eficienţă a acţiunilor sindicale care nu au condus la respingerea pachetului de legi privind măsurile de austeritate. „Pe fond de supărare îl cred”, a spus Secrieru care consideră că în urma discuţiilor din Consiliul Naţional al BNS, Dumitru Costin îşi va relua mandatul depus.



Potrivit liderului BNS Suceava, este nevoie oricum de o analiză serioasă a cauzelor care au condus ca acţiunile sindicale să nu aibă forţa de a determina parlamentarii să nu voteze astfel încât să nu fie adoptate măsurile de austeritate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version