Gheorghe Flutur salută decizia Guvernului de a transfera baza nautică Primăriei Fălticeni și anunță că și CJ Suceava va sprijini financiar modernizarea bazei care va avea dotări pe măsura performanțelor obținute de sportivii olimpici suceveni


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a salutat Hotărârea de Guvern prin care se aprobă transmiterea actualei baze nautice de la Fălticeni, din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, în domeniul public al municipiului Fălticeni.

El a arătat că acest lucru va face posibilă demararea unui proiect de reabilitare a bazei sportive nautice, o investiție care va putea fi realizată astfel de Primăria Fălticeni cu sprijinul Consiliului Județean Suceava.

Flutur spune că a a avut deja discuții cu primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, precizând că, în prima fază, CJ Suceava va veni cu sprijin pentru realizarea utilităților.

El a anunțat că va continua zilele acestea discuții la Ministerul Tineretului și Sportului și la Ministerul Finanțelor pentru susținerea ca la Fălticeni să aibă loc modernizarea precum și extinderea bazei.

„Ne propunem ca baza nautică de la Fălticeni să fie realizată printr-un proiect de anvergură cu dotări de ultimă generație, astfel încât să avem o bază pe măsura performanțelor obținute de sportivii noștri, recent olimpicii noștri”, a spus Flutur.

El a menționat că în prima ședință de Consiliu Judeţean va propune alocarea unei sume de bani care să poată fi folosită pentru demararea în cel mai scurt timp a lucrărilor la această bază sportivă.


Intră acum și în grupul de