FOTO//Cinci tineri au fost răniți în Valea Bourei după o coliziune între două autoturisme


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au fost răniți, duminică dimineața, în urma unui accident rutier produs în localitatea Valea Bourei, pe DJ208E, în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a precizat că cele cinci persoane implicate în accident, respectiv o tânără de 19 ani și patru tineri de 18, 22, 25 și 31 de ani, au fost rănite.

Nu au fost victime încarcerate, iar după acordarea primului ajutor medical, toți răniții, conștienți și cooperanți, dar cu traumatisme multiple, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

S-au deplasat la fața locului modulele SMURD de la subunitățile pompierilor militari din Fălticeni și Dolhasca, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Militarii echipajelor de descarcerare au balizat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori și au verificat eventualele scurgeri de carburanți și lubrifianți, pentru preîntâmpinarea altor situații de urgență.


Intră acum și în grupul de