Ion Lungu spune că va cheltui 280.000 de lei cu repararea treptelor de la intrarea în sediul Primăriei unde se va monta un bust de 100.000 de lei al lui Franz Cavaler des Loges


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că în 28 noiembrie va fi dezvelit în fața sediului Primăriei Suceava bustul fostului primar care a modernizat Suceava, Franz Cavaler des Loges și că își propune ca până atunci să repare și treptele de la intrarea în Primărie.

Lungu a spus că, din păcate, repararea scărilor de la intrarea în sediul Primăriei Suceava nu a fost o lucrarea eligibilă pe fonduri europene și că din acest motiv se va realiza cu fonduri proprii.

„S-a făcut o evaluare. Costă undeva la 280.000 de lei. Este în curs de realizare licitația și îmi propun ca până la data la care vom dezveli bustul lui Franz Cavaler des Loges, respectiv 28 noiembrie, să fie reabilitate aceste trepte”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Ion Lungu – conferinta de presa săptămânală…pana cand va hotăra din nou carantinarea orașului

Primarul Ion Lungu – conferinta de presa săptămânală…pana cand va hotărî din nou carantinarea orașului

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 21 septembrie 2021

El a menționat că se analizează acum dacă scările vor fi cu marmură sau granit antiderapant.

În ceea ce privește bustul lui Franz Cavaler des Loges el a spus că s-a adjudecat licitația și că va costa 100.000 de lei urmând să fie realizat de sculptorul Virgil Scripcaru.

„Eu sper să fie un bust reușit”, a mai spus primarul.


Intră acum și în grupul de