CJ Suceava primește suplimentar 68 de milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor la patru drumuri județene modernizate prin PNDL


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava s-a întrunit, joi, în ședință extraordinară pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a modifica valoarea cofinanțării asigurate de județul Suceava pentru patru drumuri județene care se modernizează în județ prin PNDL 2.

Astfel, s-au modificat indicatorii tehnico-economici  și s-a dispus asigurarea cofinanțării din bugetul județean pentru ”Modernizare DJ 172D, Teșna – Coșna, km 47+200-55+580 județul Suceava”, ”Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660, Panaci – Bilbor, județul Suceava”, ”Modernizare DJ 209A, Mălini – Slatina – Găinești, km 32+000 – 44+300, Județul Suceava” și ”Reabilitare DJ 209B, Văleni – Stânişoara – Iesle – lim. judeţ Neamţ, km 19+000-33+600, judeţul Suceava”.

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Cristinel Crețu a explicat pentru New Bucovina că actualizările au fost făcute în baza noilor reglementări legale care permit autorității locale să solicite suplimentarea sumelor alocate de la bugetul de stat.

El a precizat că la toate cele patru proiecte de drumuri județene a crescut valoarea sumelor alocate de la bugetul de stat de la 121 de milioane de lei la 189 de milioane de lei.

„Este o creștere pentru cele patru proiecte cu 68 de milione de lei”, a spus vicepreședintele CJ Suceava care a menționat că pentru fiecare proiect în parte au fost actualizați indicatorii tehnico-economici.

Cristinel Crețu a menționat că urmează ca indicatorii tehnico-economici actualizați de CJ Suceava să fie aprobați și de ministerul de resort care va face ulterior alocările financiare.


Intră acum și în grupul de