Activitățile Salonului Literaturii Române din Bucovina au fost suspendate din cauza evoluției epidemiei. Publicul va fi invitat la întâlnirea cu cartea și scriitorii când situația epidemică o va permite


Intră acum și în grupul de

Managerul Bibliotecii Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, Gabriel Cărăbuș, a anunțat suspendarea activităților ediției din acest an a Salonului Literaturii Române din Bucovina care erau programate pentru luni.

„Având în vedere situația epidemologică actuală privind creșterea alarmantă a numărului de infectări cu noul coronavirus SARS-CoV-2 în municipiul Suceava, implicit intrarea municipiului începând de astăzi în scenariul roșu, respectiv ținând cont de măsurile de precauție specifice pentru siguranța publicului, invitaților și, implicit, a personalului, anunțăm cu părere de rău că Biblioteca Bucovinei suspendă activitățile Salonului Literaturii Române din Bucovina, ediția a XVII-a, care urmau să se desfășoare luni, 27 septembrie”, a transmis managerul Bibliotecii Bucovinei.

Gabriel Cărăbuș a cerut scuze tuturor celor care doreau sau urmau să participe la acest eveniment.

„Vom aștepta publicul în atmosfera deosebită din Sala de Artă „Elena Greculesi” la întâlnirea cu cartea și scriitorii în momentul în care evoluția epidemiei o va permite”, a menționat managerul Bibliotecii Bucovinei.


Intră acum și în grupul de