Elevii Liceului Tehnologic ”Ștefan cel Mare” din Cajvana au participat la Campania Națională” Let’ s Do It , România”


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă , 25 septembrie 2021, Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” , Cajvana a participat la Campania Națională” Let’ s Do It , România” judeţul Suceava , 2021,  alături de Asociaţia Biosilva în parteneriat cu Asociaţia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina  !

Elevii din ciclurile primar, gimnazial, liceal alături de învățători și diriginți  au ecologizat diferite zone ale orașului Cajvana, dar și parcurile din împrejurimi. Microbuzele școlare au transportat elevi și în zonele mai îndepărtate – Codru .

Acțiunea a fost sprijinită de Primăria Orașului Cajvana, reprezentată  de primarul Tomăscu Gheorghe și viceprimarul Iacoban Gheorghe cu saci menajeri, mănuşi şi ridicarea deşeurilor cu o autoutilitară.

 Directorii unității școlare, Robu Nicolae, Ciotu Iulian şi Crăciun Marius  – au participat la organizarea activității și repartizarea pe sectoare a colectivelor implicate .

Coordonatorul proiectului,  prof.  înv. primar  Jucan Casandra Irina, alături de conducerea şcolii   a mulțumit  tuturor pentru implicare și a apreciat activitatea de ecologizare ca o reușită.

„Educația ecologică își va atinge scopul numai  atunci când va reuși ca elevii-cetățenii de mâine – să fie convinși de necesitatea ocrotirii naturii și să devină factori activi în acțiunea de consiliere a omului cu natura.”

Participarea  Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana la Campania Naţională de curăţenie „Let’ s do it , Romania !” a fost o trecere spre un viitor proiect  Eco Şcoala.

Prof.înv.primar Seserman Lidia Loredana

responsabilă cu promovarea imaginii

 Liceului Tehnologic Ștefan cel Mare, Cajvana


Intră acum și în grupul de