Prefectura Suceava îndeamnă sucevenii să se vaccineze anti-Covid: Vaccinarea este cea mai simplă și eficientă modalitate de a scăpa de formele grave ale bolii, scade riscul de internare, riscul de complicații


Intră acum și în grupul de

Subprefectul județului Suceava, Alexandru Salup, a îndemnat sucevenii să se vaccineze împotriva Covid-19.

„Îi îndemn pe toți sucevenii să aibă încredere în beneficiile imunizării şi să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare. Reiterez necesitatea și importanța vaccinării pentru toate persoanele eligibile, pentru reducerea cazurilor severe și a deceselor cauzate de acest virus”, a transmis miercuri, 29 septembrie, Alexandru Salup.

În acest context, Prefectura Suceava a subliniat că susține campania de imunizare împotriva Covid-19 și recomandă sucevenilor să se înscrie în procesul de vaccinare „având în vedere creșterea numărului de persoane infectate la nivelul județului Suceava, creșterea numărului de persoane internate în spitalele din județ precum și prezența variantei Delta care este mai transmisibilă decât celelalte variante”.

„Vaccinarea este cea mai simplă și eficientă modalitate de a scăpa de formele grave ale bolii, scade riscul de internare, riscul de complicații. Vaccinurile autorizate administrate în schema completă își mențin eficiența și față de tulpina Delta”, a arătat prefectura.

De precizat că persoanele care au cel putin 6 luni de la rapelul facut Pfizer-BioNTech, Moderna sau Astra Zeneca, se pot prezenta direct la centrele de vaccinare sau se pot programa prin platforma Rovaccinare pentru administrarea celei de-a 3-a doze de vaccin anti-Covid.


Intră acum și în grupul de