Fara suflare, dupa ce a fost strivit de un autotren


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fântâna Mare a murit după ce s-a izbit cu maşina într-un autotren. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 15.40, în afara localităţii Spătăreşti, pe DN 2, A. Petruţ, de 43 ani, din comuna Fântâna Mare, în timp ce conducea un autoturism, din cauza faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens. Aici a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de L. Daniel, de 32 ani, din comuna Rîşca.

Impactul a fost deosebi de violent ducând la decesul lui A. Petruţ şi avarierea celor două autovehicule. Conducătorul auto L. Daniel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului, Detaşamentul de pompieri Fălticeni a fost anunţat prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 de producerea acestuia.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul Fălticeni şi un echipaj cu o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul Suceava. S-a constat că şoferul Daciei, un bărbat A.P. în vârstă de 43 de ani, era decedat.

Pompierii au efectuat operaţiunile de descarcerare a conducătorului autoturismului Dacia, care era decedat, folosind accesoriile din dotare şi la spălarea carosabilului, pentru a preîntâmpina producerea unui incendiu.


Intră acum și în grupul de