Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru primul cămin studențesc ce se va construi în campusul II al universității sucevene. USV a depus solicitarea în urmă cu patru ani


Intră acum și în grupul de

Guvernul a aprobat în ședința de miercuri o Hotărâre prin care se stabilesc indicatorii tehnico-economici în vederea construirii unui cămin studențesc al Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava în campusul II situat în satul Bulai din  comuna Moara.

Construcția căminului studențesc va fi realizată prin Compania Naţională de Investiţii „C.N.I.” – S.A., iar finanţarea se va face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, din venituri proprii ale Universității „Ştefan cel Mare” din Suceava, precum și din alte surse legal constituite, conform programelor de investiții publice aprobate potrivit legii.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a depus în 2017 solicitări pentru construcția de cămine studențești de 900 de locuri în Campus II din comuna Moara, dar și unul de 200 de locuri în apropierea ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de