Acasă Actualitate Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de extindere a carosabilului în zona...

Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea lucrărilor de extindere a carosabilului în zona Parcului Central, înființarea unui nou sens unic și desființarea unor treceri pentru pietoni în vederea fluidizării traficului


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, vineri, că au fost finalizare lucrările de extindere a carosabilului în zona intersecției str. Ana Ipătescu cu str. Mitropoliei și că au fost făcute mai multe modificări pe axul principal în vederea fluidizării traficului rutier.

Potrivit acestuia, prin modificările aduse asupra intersecției, banda de stocaj din str. Ana Ipătescu pentru șoferii care merg spre Cetatea de Scaun a Sucevei a fost mărită cu 55 de metri, iar str. Mitropoliei, de la Biblioteca Bucovinei, până în str. Ștefan cel Mare, devine cu sens unic și are acum 37 de locuri de parcare din care 19 în spic și 18 longitudinale.



Mai mult, Harșovschi spune că timpii semaforului din str. Mitropoliei au fost modificați cu 5 secunde în plus pentru cei care vor să meargă spre Ipotești și 10 secunde în plus pentru cei care vin dinspre Ipotești.

Totodată, pe str. Ana Ipătescu au fost desființate două treceri de pietoni, iar cea de la intersecția cu Aleea Trandafirilor este acum semaforizată.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a atenționat șoferii să fie mereu atenți la semnele de circulație din municipiu pentru că în vederea fluidizării traficului se montează noi semnalizări rutiere.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version