Ion Lungu spune că roata panoramică va fi primul obiectiv de investiții din planul anului 2022. Pentru teren de golf încă nu sunt cereri


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care nu a renunțat la planul de a monta o roată panoramică pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei spune că este dorința sucevenilor, în special a tinerilor.

„Ideea de roată panoramică n-am inventat-o eu. Este în toată lumea civilizată. Mulți tineri mă întreabă: Domn primar, ne-ați promis roată panoramică și n-ați mai făcut-o”, a spus primarul în conferință de presă.

El a menționat că anul viitor, primul obiectiv de investiții pe care îl include la finanțare este roata panoramică, dar că nu este „un orgoliu a lui Lungu”.

„E vorba să facem o strategie turistică în Suceava. Ne trebuie o roată panoramică în perioada următoare. Așa cum se știe cu ceea ce se întâmplă în Parcul Șipote, în Pădurea Zamca, cu zona de agrement pe malul râului Suceava”, a declarat primarul Sucevei.  

Întrebat dacă are în vedere și amenajarea unui teren de golf, Ion Lungu a spus că deocamdată nu sunt cereri în acest sens.

„Să facem roata panoramică și vom mai vedea”, a spus primarul.


Intră acum și în grupul de