Ion Lungu spune că roata panoramică va fi primul obiectiv de investiții din planul anului 2022. Pentru teren de golf încă nu sunt cereri

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care nu a renunțat la planul de a monta o roată panoramică pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei spune că este dorința sucevenilor, în special a tinerilor.

„Ideea de roată panoramică n-am inventat-o eu. Este în toată lumea civilizată. Mulți tineri mă întreabă: Domn primar, ne-ați promis roată panoramică și n-ați mai făcut-o”, a spus primarul în conferință de presă.

El a menționat că anul viitor, primul obiectiv de investiții pe care îl include la finanțare este roata panoramică, dar că nu este „un orgoliu a lui Lungu”.

„E vorba să facem o strategie turistică în Suceava. Ne trebuie o roată panoramică în perioada următoare. Așa cum se știe cu ceea ce se întâmplă în Parcul Șipote, în Pădurea Zamca, cu zona de agrement pe malul râului Suceava”, a declarat primarul Sucevei.  

Întrebat dacă are în vedere și amenajarea unui teren de golf, Ion Lungu a spus că deocamdată nu sunt cereri în acest sens.

„Să facem roata panoramică și vom mai vedea”, a spus primarul.