Viteza l-a ucis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Leţcani, judeţul Iaşi, şi-a pierdut viaţa luni dimineaţă după ce a apăsat prea mult pedala de acceleraţie.

Victima, în vârstă de 29 de ani, se afla la volanul autoturismului proprietate personală deplasându-se pe DN 2 în interiorul localităţii Fântâna Mare spre localitatea Fălticeni.

Din păcate, şoferul a apăsat prea mult pedala de acceleraţie, iar viteza excesivă pentru un drum acoperit cu mâzgă şi în condiţii de ploaie i-a fost fatală.

Într-o curbă la stânga, bărbatul a pierdut controlul volanului, a derapat şi apoi intrând pe contrasens s-a izbit de o autoutilitară condusă de un şofer din Bacău şi care circula regulamentar.

Impactul a fost nimicitor, autoturismul transformându-se într-un ghem de fiare contorsionate. Şoferul acestuia a murit pe loc, pentru scoaterea cadavrului fiind nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare aparţinând Detaşamentului de Pompieri din Fălticeni.

În urma impactului, a avut nevoie de îngrijiri medicale şi o persoană de 42 de ani care se afla în autoutilitară, dar din fericire, conform declaraţiilor medicilor, nu a suferit răni grave.


Intră acum și în grupul de