ISJ Suceava: 21 de elevi și șapte angajați din învățământ, confirmați cu Covid-19. 22 de clase își suspendă activitatea cu prezență fizică


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat, vineri, că un număr de 22 de clase din județ își suspendă activitatea cu prezență fizică și trec la învățământ online după depistarea a 28 de noi cazuri de Covid la elevi și angajați din învățământ.

Astfel, au fost confirmați cu infecțe cu SARS-CoV-2 un număr de 21 de elevi din care patru elevi de la Scoala Gimnaziala „Academician H. Mihaescu” Udesti, trei de la Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi” Radauti, doi la Școala Gimnaziala „Miron Costin” Suceava și câte unul de la Școala Gimnaziala Nr. 8 Suceava, Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu De Sus, Școala Gimnaziala „Bogdan Voda” Campulung Moldovenesc, Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic „Latcu Voda” Siret, Colegiul Tehnic De Industrie Alimentara Suceava, Colegiul National „Nicu Gane” Falticeni, Scoala Gimnaziala Nr. 1 Suceava, Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” Suceava, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul National „Stefan Cel Mare” Suceava și Colegiul „Andronic Motrescu” Radauti.

Din rândul angajaților din învățământ au fost confirmați cu infecție cu noul coronavirus șase cadre didactice de la Scoala Gimnaziala „Petru Musat” Siret, Colegiul Tehnic De Industrie Alimentara Suceava, Scoala Gimnaziala Hartop, Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” Falticeni, Scoala Gimnaziala „Luca Arbure” Arbore și Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava și un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava

Ca urmare, ISJ Suceava a dispus suspendarea cursurilor cu prezență fizică pentru patru clase de la Scoala Gimnaziala „Academician H. Mihaescu” Udesti, trei clase de la Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi” Radauti, două clase de la Școala Gimnaziala „Miron Costin” Suceava și câte o clasă de la Colegiul „Andronic Motrescu” Radauti, Colegiul National „Mihai Eminescu” Suceava,  Colegiul National „Nicu Gane” Falticeni, Colegiul National „Stefan Cel Mare” Suceava, Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Colegiul Tehnic „Latcu Voda” Siret, Colegiul Tehnic De Industrie Alimentara Suceava, Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu De Sus, Scoala Gimnaziala „Bogdan Voda” Campulung Moldovenesc, Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” Suceava, Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” Falticeni, Scoala Gimnaziala Nr. 1 Suceava și Școala Gimnaziala Nr. 8 Suceava.


Intră acum și în grupul de