Trei bărbați au căzut într-o râpă la Lisaura după ruperea unui mal fiind salvați de pompieri. Una dintre victime a suferit un traumatism cranio-cerebral


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au căzut, sâmbătă seara, într-o râpă, la Lisaura în zona unei punți pietonală peste râul Suceava după ce un mal s-a prăbușit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt Alin Găleată, a declarat că pompierii militari suceveni au intervenit la o operațiune de salvare a trei persoane, pe raza localității Lisaura.

Acestea se aflau în zona unei punți pietonale a râului Suceava, când a avut loc o rupere de mal, iar cele trei persoane au căzut în râpa formată, la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri.

Pompierii militari au intervenit imediat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială cu echipaj de pompieri alpiniști și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

Salvatorii, cu accesoriile din  dotare, au coborât la victime și le-au monitorizat din punct de vedere medical. Ulterior, cei trei bărbați au fost extrași din râpă in siguranță, fiind conștienți și cooperanți.

Doar unul dintre ei, care avea la o primă examinare un traumatism cranio-cerebral (TCC), a necesitat transport la spital, ceilalți doi neavând probleme medicale deosebite.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județeană Suceava a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.


Intră acum și în grupul de