Primarul de Rădăuți, Bogdan Loghin, acuză protestatarii de terorism biologic: A-mi cere drepturile favorizând răspândirea Covid-19 nu e spirit civic, ci terorism biologic


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți,Bogdan Loghnin, a transmis, duminică un mesaj pentru rădăuțeni îndemnându-i să respecte măsurile de prevenție în pandemie, apreciind că a protesta favorizând răspândirea noului coronavirus este terorism biologic.

Mesajul a fost transmis după protestul de sâmbătă seara din municipiul Rădăuți unde mai multe persoane au contestat măsurile restrictive din pandemie, dar au acuzat și corupția generalizată din țară.

Vă prezentăm integral mesajul transmis de primarul Bogdan Loghin:

„Dragi rădăuțeni,

Sunt liber să protestez, dar nu să ucid. A-mi cere drepturile favorizând răspândirea Covid-19 nu e spirit civic, ci terorism biologic. Când libertatea mea o îngrădește pe a celorlalți, nu am înțeles ce e democrația. A sfida suferința celor care imploră o gură cu aer la ATI, sub privirile medicilor epuizați, e cea mai cruntă formă de dezumanizare.

Libertatea de exprimare este însăși esența democrației, unde dreptul de a protesta e fundamental. La Revoluție, cei mai buni dintre români și-au dat viața pentru viața celorlalți, ca supremă formă de iubire a semenilor. Gloanțele regimului totalitar comunist n-au oprit asaltul eroilor pentru binele unui neam întreg.

Eroii Revoluției au luptat pentru semeni, nu împotriva lor. Și-au dat viața, pentru ca ceilalți să trăiască. De ce nu le urmăm exemplul? Mai important decât dreptul la protest e dreptul la viață. Putem învinge pandemia. Covid 19 trebuie să devină istorie. Uniți, ne salvăm semenii din moarte. Să fim demni de eroi, cei cu tricolorul Revoluției sau cu halate albe, în spitale. Să fim cu toții apostolii vieții.     

Cu prețuire,

Bogdan Loghin,

primarul orașului Rădăuți”

Reamintim că sâmbătă seara a fost organizat în municipiul Rădăuți un protest față de măsurile restrictive din pandemie, dar și față de corupția generalizată din țară și de lipsa de perspective.

Protestatarii au subliniat că nu rădăuțenii care protestează sunt cei care nu au gestionat bine campania de vaccinare sau că nu din cauza lor spitalele nu au fost pregătite pentru valul patru al pandemiei.


Intră acum și în grupul de