VIDEO-FOTO//Accident la Verești: Un tânăr a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ce au intrat cu motocicleta în remorca unui tractor


Intră acum și în grupul de

O motocicletă cu care circulau trei persoane între care și o fată, intrat în remorca unui tractor pe raza localității Verești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, motociclistul a lovit tractorul care semnalizat că virează la dreapta pe un drum lateral.

Potrivit ISU Suceava în urma accidentului o persoană era inconștientă și i s-au aplicat manevrele de resuscitare.

Din nefericire tânărul de 21 de ani care era și conducătorul motocicletei nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decesul.

Ceilalți doi ocupanți ai motocicletei, o tânără și un alt tânăr de 28 e ani, au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La fata locului a fost trimisă și o autospecială de stingere dotată echipament pentru descarcerare, împreună cu o ambulanță de la SAJ.


Intră acum și în grupul de