Gheorghe Flutur a făcut un nou apel la vaccinare. Județul Suceava este pe ultimul loc în țară cu o rată de vaccinare de 21 la sută: Singura soluție care ar putea să ajute să trecem mai ușor această pandemie este creșterea ratei de vaccinare în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, marți, în ședința Consiliului Județean un nou apel către consilerii județeni să se implice în convingerea populației de necesitatea vaccinării împotriva infecției cu SARS-CoV-2.

Flutur a spus că marți incidența este de 4,32 la mia de locuitori și că din cele 28 de locuri la ATI niciunul nu e liber.

El a mai spus că au fost confirmate alte 330 de cazuri de infecție cu noul coronavirus din 2.139 de teste efectuate.

Flutur a mai arătat că mai sunt libere pentru pacienți Covid doar 57 de locuri în spitalele din județ.

El a precizat că luni s-au vaccinat alte 1.086 de persoane, iar numărul de persoane vaccinate în total este de 116.690.

„Aș ruga consilierii județeni să-și intensifice acțiunile de convingere. Rata de vaccinare este de 21 la sută, este rușinos pentru județul Suceava”, a spus Flutur care a menționat că rate mici de vaccinare sunt în Ulma, Slaltina, Drăgușeni sau Vicovu de Sus.

„Stați de vorbă cu primari, cu lideri de opinie, cu medici de familie. Singura soluție care ar putea să ajute să trecem mai ușor această pandemie este creșterea ratei de vaccinare în județul Suceava”, a declarat Flutur care a rugat consilierii județeni să încerce să lămurească să se vaccineze cât mai multă lume.


Intră acum și în grupul de