Ion Lungu a semnat contractul de peste 6,2 milioane lei pentru construirea unui nou corp de clădire pentru CN „Petru Rareș” care va avea „o infrastructură școlară de nivel european”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a semnat astăzi, 13 octombrie, contractul de finanțare europeană pentru construirea unui corp de clădire cu săli de clasă și laboratoare pentru Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava. Valoare contractului este de peste 6,2 milioane lei.

„După ce la începutul noului anului școlar am inaugurat proiectul „Centru de Documentare-Informare”  la Colegiul Național “Petru Rareș”, la sfârșitul săptămânii trecute am semnat contractul cu finanțare europeană Construire Corp Clădire cu Săli de clasă și Laboratoare pentru Gimnaziu”, a declarat primarul.

Ion Lungu a specificat că valoarea contractului de finanțare este de 6.262 315,03 lei, din care valoarea eligibilă este de 5.003.734,19 lei.

„Sunt convins că prin implementarea acestor proiecte, Colegiul Național Petru Rareș va avea o infrastructură școlară  de nivel european, care va permite  realizarea de performanțe didactice deosebite la acest colegiu de prestigiu din orașul nostru”, a ținut să precizeze primarul.


Intră acum și în grupul de