Ion Lungu recunoaște că sensul giratoriu de la Brădet dezavantajează pe cei care vin în Suceava pe drumul județean DJ 208 A: Din curiozitate, am trecut de mai multe ori prin el. Cât de cât funcționează


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a recunoscut, miercuri, în conferință de presă, că sensul giratoriu provizoriu amplasat la intersecția din zona Brădet avantajează pe cei care vin în Suceava de pe strada Parcului și îi dezavantajează pe cei care circulă de DJ 208 A, drum care face parte din axa Suceava-Iași și este modernizat cu fonduri europene.

„Se mai poate ajusta. Am discutat cu specialiștii să mai strângem acele triunghiuri care sunt până la sensul giratoriu. Cât de cât funcționează. Ținta noastră este, chiar dacă nu sunt mulțumiți cei care vin direct de la Bosanci sau Ipotești, e vorba de cei care vin pe strada Parcului care vin de la Ipotești și trebuiau să stea foarte mult pentru a intra în oraș”, a explicat Lungu.

El a arătat că după concluziile finale se va vedea utilitatea acestui sens giratoriu.

„Când faci o semnalizarea de asta nu poți să mulțumești pe toată lumea. Sunt foarte mulțumiți cei care vin de la Ipotești pe strada Parcului, mai puțin mulțumiți cei care vin direct de la Bosanci și nu trebuiau să treacă prin sensul giratoriu.  Una peste alta, vă spun că și eu, din curiozitate, am trecut de mai multe ori prin el. Cât de cât funcționează”, a apreciat Ion Lungu.

Conferinta de presa a primarului Ion Lungu

Prima Conferinta de presa a primarului Ion Lungu dupa ce “echipa câștigătoare” a picat la moțiune

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 12 octombrie 2021

Intră acum și în grupul de