Primarul Ion Lungu: Să ne rugăm la Dumnezeu să trecem și de acest val patru care este foarte agresiv


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, în conferința de presă săptămânală că situația pandemică este dramatică.

„Suntem într-o situație dramatică, lucru de neînchipuit. Toată lumea vorbea de valul patru. Iată că a venit și avem probleme foarte mari în întreaga țară și nici Suceava nu face excepție”, a spus Lungu.

El a arătat că în municipiul Suceava este o obligație purtatul măștii de protecție în toate spațiile și este impusă și carantina pe timp de noapte în week-end, menționând că Poliția locală face controale în această perioadă în oraș în zonele aglomerate.

„Fac apel la suceveni să se vaccineze, în al 12-lea ceas al 14-lea ceas, să poarte mască de protecție că nu avem altă soluție, să respectăm regulile legate de coronavirus, distanțarea fizică și regulile de igienă personală. Ne rămâne să ne rugăm la Dumnezeu să trecem și de acest val patru care este foarte agresiv și ați văzut și statistici cu foarte multe persoane decedate inclusiv în județul nostru și în oraș”, a spus Lungu.

Reamintim că în cursul după amiezii de duminică a fost organizată o procesiune cu moaștele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava pe străzile municipiului Suceava pentru încetarea răspândirii Covid-19, iar alături de  clerici la procesiune a fost prezent și primarul Ion Lungu care spunea că după procesiunea din primăvară a scăzut numărul cazurilor de Covid din municipiu.


Intră acum și în grupul de