Prorectorul USV Mihai Dimian crede că președintele Iohannis ar putea reda decorația Spitalului Județean Suceava după ce Capitala și județul Ilfov au depășit rata de infectare de 15 cazuri la mia de locuitori


Intră acum și în grupul de

Prorectorul USV, prof. dr. Mihai Dimian, a transmis, joi, un mesaj tranșat președintelui Klaus Iohannis după ce rata de infectare în Capitală și județul Ilfov a depășit 15 cazuri la mia de locuitori.

„Având rate de infectare de peste 15 la mie în Bucureşti şi Ilfov, domnul Preşedinte poate să re-decoreze Spitalul din Suceava!”, a scris Mihai Dimian pe pagina sa de socializare.

Reamintim că la 1 aprilie 2020 președintele Klaus Iohannis a retras Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, conferit prin Decretul nr. 205 din 5 aprilie 2019, Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Președintele arăta că a luat această decizie pentru că în perioada stării de urgență provocată de pandemia de COVID-19 gravele deficiențe ale unității spitalicești au fost de natură să anuleze orice rezultate meritorii obținute anterior.

Având rate de infectare de peste 15 la mie în Bucureşti şi Ilfov, domnul Preşedinte poate să re-decoreze Spitalul din Suceava!

Publicată de Mihai Dimian pe Joi, 14 octombrie 2021

Intră acum și în grupul de