Ion Lungu anunță că Primăria Suceava reia măsuri din perioada carantinei: Din păcate, am ajuns de unde am plecat, ca în lunile martie-aprilie 2020


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, într-o declarație din biroul său pentru că a anulat conferința de presă săptămânală, că se reiau la primărie măsuri care au mai fost puse în practică în perioada carantinei.

„Din păcate, nu ne gândeam că vom ajunge în această situație. Am ajuns de unde am plecat, ca în lunile martie-aprilie 2020”, a spus Lungu.

El a spus că la Primărie se lucrează de luni în două schimburi și că, de miercuri, a devenit funcțional numărul de telefon 0230/210.678 la care pot apela sucevenii care doresc sprijin din partea autorităților.

Primarul a rugat ca sucevenii care doresc sprijin să sune la telefonul direct care este la cabinetul primarului unde consilierii personali ai primarului vor răspunde solicitărilor între orele 8:00-20:00 de luni până sâmbătă, vor prelua problemele semnalate, iar cele mai dificil de rezolvat vor fi transmise primarului care va încerca să le soluționeze.

Lungu a arătat că sucevenii vor putea să sesizeze dacă au probleme legate de asigurarea medicamentelor, a rețetelor, apă, mâncare.

El a spus că acest telefon este în primul rând pentru persoanele de vârsta a treia care nu ies din casă sau se tem să iasă din casă când rata de infectare este mare.

Ion Lungu a făcut un apel pentru ca sucevenii să se vaccineze apreciind că singura armă actuală de a limita această pandemie fiind vaccinul și respectarea măsurilor de protecție sanitară.


Intră acum și în grupul de