Ion Lungu le transmite comercianților din bazar că nu se poate modifica proiectul de modernizare decât cu riscul neobținerii avizului ISU: Doamne ferește să nu închidem bazarul în loc să dăm căldură în el


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut, miercuri, un apel la înțelegere comercianților din bazar și să accepte ceea ce li se cere pentru a se putea introduce căldura în acest centru comercial.

„Primăria Suceava are un proiect de încălzire a Bazarului. S-a pornit destul de greu, s-a lucrat foarte mult la partea de proiectare, aproape șase luni, pentru că e foarte dificil de obținut avizele de la ISU. Am fost în bazar. Se lucrează foarte bine. Avem asigurată finanțarea din acel credit din Trezorerie”, a spus Lungu.

El a subliniat că acolo este un proiect care trebuie respectat cu sfințenie.

„Din acel proiect nu se poate schimba o virgulă. Dacă noi schimbăm proiectul aprobat pentru modernizarea bazarului nu putem obține aviz de la ISU, deci nu poate funcționa bazarul”, a explicat primarul.

El a menționat că mai mulți comercianți l-au contactat și au cerut să se întâlnească cu el să discute cu proiectantul care să modifice proiectul.

„Vă spun cu tot respectul: nu se poate modifica o virgulă în proiect. Ca atare, mutăm chioșcurile de câte ori este nevoie astfel încât să putem implementa acest proiect. Este tot solicitarea dumneavoastră, a reprezentanților comercianților din bazar să ducem căldura în bazar. Ne ținem de cuvânt, facem acest lucru, dar vă rog să mutăm chioșcurile așa cum spune proiectantul pentru că altă soluție nu este”, a declarat primarul.

Ion Lungu le-a cerut comercianților din bazar să fie înțelegători.

„Fac un apel pentru înțelegere, dar proiectul nu-l putem modifica. Doamne ferește să nu-l închidem în loc să dăm căldură în el”, a mai spus Lungu.  


Intră acum și în grupul de