VIDEO // Autoturism plin cu țigări de contrabandă, răsturnat în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră suceveni în zona localității Laura

Șoferul unui autoturism plin cu țigări de contrabandă a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră suceveni. Cazul a avut loc astăzi dimineața, 22 octombrie, pe raza localității Laura.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STFP Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, în jurul orei 07:20, pe DJ 209G, o patrulă a poliţiştilor de frontieră aflată în misiune a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism Volkswagen  Touran, înmatriculat în România.

Șoferul a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, nu a oprit, acroşând ușor autospeciala a Poliției de Frontieră. Drept urmare s-a pornit în urmărirea mașinii, iar pe raza loc Laura, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un cap de pod şi autovehiculul s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul fugar, un cetățean român de 62 ani, s-a lovit la cap. Inițial el a refuzat îngrijiri medicale, însă starea lui s-a înrăutățit și el a fost transportat la spital.

În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Cercetările continuă.

loading...