VIDEO // Autoturism plin cu țigări de contrabandă, răsturnat în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră suceveni în zona localității Laura


Intră acum și în grupul de

Șoferul unui autoturism plin cu țigări de contrabandă a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în timp ce era urmărit de polițiștii de frontieră suceveni. Cazul a avut loc astăzi dimineața, 22 octombrie, pe raza localității Laura.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STFP Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, în jurul orei 07:20, pe DJ 209G, o patrulă a poliţiştilor de frontieră aflată în misiune a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism Volkswagen  Touran, înmatriculat în România.

Șoferul a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, nu a oprit, acroşând ușor autospeciala a Poliției de Frontieră. Drept urmare s-a pornit în urmărirea mașinii, iar pe raza loc Laura, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu mașina într-un cap de pod şi autovehiculul s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul fugar, un cetățean român de 62 ani, s-a lovit la cap. Inițial el a refuzat îngrijiri medicale, însă starea lui s-a înrăutățit și el a fost transportat la spital.

În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Cercetările continuă.


Intră acum și în grupul de