Bethesda este prima unitate medicală privată din Suceava care deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19. Acesta va funcționa în laboratorul de testare PCR


Intră acum și în grupul de

Prima unitate medicală privată din Suceava care va deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19 este Bethesda a anunțat, miercuri, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, pentru a accelera campania de vaccinare voluntară la nivelul județului Suceava și a veni în sprijinul cetățenilor care doresc să se vaccineze, dar și pentru a evita ca sistemul medical județean să se colmateze, prefectul județului Suceava a făcut un apel la unitățile medicale private pentru deschiderea de centre de vaccinare pentru populație.

Astfel, în urma demersurilor efectuate, precum și a discuțiilor purtate la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava de directorul Olivia Ioana Vlad, prefectul județului Alexandru Moldovan și dr. Ștefan Pușcașu din partea Policlinicii și Spitalului Bethesda Suceava, s-a convenit deschiderea unui centru de vaccinare începând de luni, 1 noiembrie 2021.

Acesta va funcționa în laboratorul de testare PCR din strada Nicolae Labiș nr.33, iar Ștefan Pușcașu a menționat că va identifica și un spațiu pentru un asemenea centrul în incinta Policlinicii Bethesda din proximitatea Bazarului Suceava.

Prefectul județului Alexandru Moldovan a mulțumit public conducerii și colectivului Policlinicii și Spitalului Bethesda pentru implicare și alăturarea în lupta pentru salvarea de vieți și speră ca exemplul să fie urmat și de ceilalți actori medicali din sistemul privat, întrucât colegii din sistemul sanitar, dar și populația au mare nevoie de aportul lor.

Totodată, prefectul județului a mulțumit dr. Irina Franciuc, președintele Asociației Medicilor de Familie, pentru eforturile depuse și pentru deschiderea avută în sprijinirea efectivă a campaniei de vaccinare.


Intră acum și în grupul de