Berceanu a facut apel la solidaritate pentru refacerea infrastructurii calamitate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, marţi, la Dorneşti, că a făcut un apel la solidaritate către toate companiile şi autorităţile aflate în subordinea Ministerului Transporturilor, pentru a participa la efortul acestui minister pentru realizarea unor investiţii la obiective afectate de inundaţii. Berceanu a spus că a discutat, zilele trecute, cu toate companiile şi autorităţile aflate în subordinea Ministerului Transporturilor pentru ca angajaţii acestora să încerce să strângă bani “pentru a participa la efortul de solidaritate” şi că a avut un răspuns “foarte prompt şi surprinzător de bun”.

Berceanu speră ca până la sfârşitul acţiunii, cu un sprijin din interiorul Ministerului Transporturilor, să se ajungă la o sumă de 7-8 milioane de lei.

Ministrul Transporturilor a anunţat că va avea o discuţie cu toate firmele de constructori care lucrează pentru minister, atât în infrastructură rutieră, cât şi feroviară pentru a acorda un anumit sprijin în zonele inundate, fie prin implicarea în anumite lucrări, fie prin sprijinirea cu materiale de construcţii.


Intră acum și în grupul de