Amendă de peste 3.000 lei și suspendarea permisului pentru un tânăr din Șcheia care s-a lăudat pe internet că a condus pe contrasens pe strada Calea Unirii din Suceava și a ignorat culoare roșie a semaforului

Un tânăr din Șcheia a fost sancționat dur după o faptă iresponsabilă în trafic, filmată și postată pe rețele de socializare, informează IPJ Suceava.

Polițiștii suceveni s-au autosesizat după ce pe rețele de socializare a fost postat un clip video în care un autoturism condus pe strada Calea Unirii din Suceava, direcția Burdujeni-Centru, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și a circulat pe sensul opus de mers la intersecția cu strada Traian Vuia. Imaginile au fost postate în mediul virtual chiar de către ocupanții vehiculului.

Polițiștii au stabilit că incidentul s-a produs în data de 25 octombrie, la ora 21:41. Totodată, ei au reușit să stabilească identitatea șoferului, fiind vorba despre un tânăr de 20 ani din Șcheia.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 28 octombrie, tânărul a fost identificat pe raza satului Rotopănești, comuna Horodniceni. El a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava unde a fost amendat cu 3.045 lei, fiind luată și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.      

În acest context, conducerea IPJ Suceava atrage încă o dată atenția cu privire la faptul că „polițiștii nu tolerează astfel de comportamente și atitudini care pun în pericol siguranța rutieră, măsurile dispuse urmând a fi din cele mai ferme. Totodată polițiștii fac un apel la responsabilitate rutieră și la sesizarea de îndată a oricăror comportamente care aduc atingere siguranței circulației pe drumurile publice,  toate acestea fiind abordate de către polițiști cu profesionalism prin prisma resorturilor oferite de legislația rutieră în vigoare”

loading...