Amendă de peste 3.000 lei și suspendarea permisului pentru un tânăr din Șcheia care s-a lăudat pe internet că a condus pe contrasens pe strada Calea Unirii din Suceava și a ignorat culoare roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Șcheia a fost sancționat dur după o faptă iresponsabilă în trafic, filmată și postată pe rețele de socializare, informează IPJ Suceava.

Polițiștii suceveni s-au autosesizat după ce pe rețele de socializare a fost postat un clip video în care un autoturism condus pe strada Calea Unirii din Suceava, direcția Burdujeni-Centru, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și a circulat pe sensul opus de mers la intersecția cu strada Traian Vuia. Imaginile au fost postate în mediul virtual chiar de către ocupanții vehiculului.

Polițiștii au stabilit că incidentul s-a produs în data de 25 octombrie, la ora 21:41. Totodată, ei au reușit să stabilească identitatea șoferului, fiind vorba despre un tânăr de 20 ani din Șcheia.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 28 octombrie, tânărul a fost identificat pe raza satului Rotopănești, comuna Horodniceni. El a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava unde a fost amendat cu 3.045 lei, fiind luată și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.      

În acest context, conducerea IPJ Suceava atrage încă o dată atenția cu privire la faptul că „polițiștii nu tolerează astfel de comportamente și atitudini care pun în pericol siguranța rutieră, măsurile dispuse urmând a fi din cele mai ferme. Totodată polițiștii fac un apel la responsabilitate rutieră și la sesizarea de îndată a oricăror comportamente care aduc atingere siguranței circulației pe drumurile publice,  toate acestea fiind abordate de către polițiști cu profesionalism prin prisma resorturilor oferite de legislația rutieră în vigoare”


Intră acum și în grupul de