Acasă Actualitate Incendiu in miez de noapte la Campulung Moldovenesc (VIDEO)

Incendiu in miez de noapte la Campulung Moldovenesc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma unui scurtcircuit electric, acoperişul unei case din Câmpulung Moldovenesc a luat foc la primele ore ale dimineţii de miercuri. Astfel, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat la ora 03.11, despre producerea unui incendiu în Câmpulung Moldovenesc, la o gospodărie de pe strada Şandru, aparţinând lui U. Vasile.

Un echipaj de pompieri de la Detaşamentul de pompieri Cîmpulung Moldovenesc format din 14 militari cu 3 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă s-a deplasat la locul intervenţiei pentru localizarea şi lichidarea incendiului.



Când aceştia au ajuns la faţa locului, ardea adăpostul de animale pe o suprafaţă de 130 mp, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 160 de mp, existând pericolul de propagare la restul gospodăriei.

Flăcările au distrus adăpostul de animale în procent de 80%, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 160 mp, două tone de plante furajere, bunuri de uz gospodăresc şi s-au degradat pereţii exteriori.

Rezultatul primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit ca urmare a unui scurtcircuit electric pornit de la un conductor defect.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version