Acțiune în forță Primăriei Suceava pentru desființarea unei construcții ilegale în Zamca unde erau adăpostiți mai mulți câini. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Vom desființa toate spațiile amplasate ilegal pe terenul municipalității


Intră acum și în grupul de

Toate spațiile amplasate ilegal pe domeniul public și privat al primăriei vor fi desființate, mai ales că unele sunt adevărate focare de infecție, a anunțat, luni, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

El a spus că a fost identificat pe str. Narciselor din cartierul Zamca un adăpost pentru câini, amplasat ilegal de către o persoană, care a pus stăpânire pe o suprafață ce nu îi aparține.

Ca urmare, luni, împreună cu angajați din cadrul Direcției de Ecologizare, dar și cu cei de la Direcția Generală a Domeniului Public, precum și cu sprijinul Poliției Locale, a fost desființat adăpostul improvizat, au fost prinși și duși  la adăpostul de pe str. Energeticianului un număr de 11 câini și a fost curățată întreaga zonă care devenise un adevărat focar și pericol pentru suceveni.

„Unii s-au împroprietărit și pe lângă că se împroprietăresc adună fel de fel de lucruri, mizerii și creează un focar de infecție”, a declarat Lucian Harșovschi.

El a solicitat sucevenilor să nu mai abandoneze câinii pe străzile orașului și le-a reamintit că există posibilitatea de a-i duce la adăpost.

„Locul câinilor nu este pe stradă”, a subliniat viceprimarul Sucevei.


Intră acum și în grupul de