Acasă Actualitate În 2022, pentru al zecelea an consecutiv, taxele și impozitele locale din...

În 2022, pentru al zecelea an consecutiv, taxele și impozitele locale din municipiul Suceava nu se majorează. Ion Lungu: Strategia mea este de a crește masa fiscală și nu taxele sau impozitele


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, într-o declarație de presă, că taxele și impozitele locale aferente anului 2022 nu vor fi majorate.

El a spus că acestea vor fi aceleași ca și în 2021, iar că pe anumite categorii vor fi chiar diminuate cu 1-2 lei, datorită calculelor cu zecimale.



Primarul a explicat că va fi aplicată, conform legii, indexarea obligatorie cu rata inflației, care a fost de 2,6%, iar pentru a menține taxele la nivelul anului 2021, se va aplica o reducere cu aceeași valoare.

„Este al zecelea an consecutiv când taxele și impozitele locale nu cresc la municipalitatea suceveană”, a spus Ion Lungu.

Primarul a explicat că strategia Primăriei Municipiului Suceava este de a crește masa fiscală, respectiv numărul de roluri fiscale, cum s-a întâmplat în ultimii ani și nu de a crește taxele și impozitele locale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version