Înmatriculări auto se vor face și în week-end, fără programare, anunță Prefectura Suceava. Măsura este valabilă în luna noiembrie


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, miercuri, că pentru a veni în sprijinul cetățenilor prin asigurarea unui serviciu public de calitate, transparent, urmare a numărului mare de solicitări adresate de către persoanele juridice și persoanele fizice pentru înmatricularea sau transcrierea autovehiculelor, consecință a termenului de așteptare din prezent, a fost decisă preluarea cererilor de înmatriculare/transcriere săptămânal, și în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 08.00-16.00.

Sursa citată face precizarea că această suplimentare de program a fost decisă doar pentru luna noiembrie, urmând ca pentru luna decembrie să se reanalizeze situația funcție de dinamica solicitărilor și resursa de personal avută la dispoziție.

„Se va asigura funcționarea a două ghișee, unul pentru persoane fizice și unul pentru persoane juridice, cu preluarea cererilor fără programare, după principiul ”primul venit, primul servit”.”, a menționat Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de