FOTO // Rezultate remarcabile pentru cei doi piloți suceveni care au participat la Raliul Bucovinei 2021: Marcel Cioltan a obținut locul I în grupa Național 11, iar Radu Rey – locul II în grupa A1


Intră acum și în grupul de

La ediția aniversară (a X-a) a Raliului Bucovinei au participat și doi piloți suceveni: Marcel Cioltan din Câmpulung Moldovenesc și Radu-Adrian Rey din Vatra Dornei (din cadrul echipei Danny Ungur Racing), ambii reușind să urce pe podium.

Potrivit Bucovina Racing Club, echipajul format din Marcel Cioltan și Ionuț Popa au concurat pe un superb Subaru Impreza WRX obținând un remarcabil loc 1 pe podiumul grupei Național 11 și locul 8 în clasamentul general, iar echipajul format din Radu-Adrian Rey și Iulian Ichim au concurat în premieră pe o mașină de raliu de fabrică Peugeot 208 R2, obținând o clasare excelentă pe podium, respectiv locul 2 în grupa A1 și locul 7 în clasamentul general Rally 2.


Reamintim că raliul a început vineri, cu o prezentare a echipajelor în zona pietonală a municipiului Suceava, urmată de o sesiune de antrenamente cronometrate în imediată apropiere a orașului.

Radu-Adrian Rey și Marcel Cioltan

Ziua de sâmbătă urma să aducă bătălia cu secundele pe cele 6 probe speciale care se arătau foarte dificile datorită temperaturii scăzute. Toate acestea într-un peisaj de toamna perfect, un total de 80 de km de probă specială urmând să fie parcurși de cele 67 de echipaje participante.

„Mult așteptatul raliu al Bucovinei a revenit în programul competițional după o pauză foarte lungă. Un raliu reinventat după 33 de ani de la ultima ediție de o echipă de organizatori profesioniști care au făcut tot posibilul să fie gazde perfecte pe durata întregii competiții. (…) Sperăm că Bucovina va reprezenta din nou un nume cu greutate pe harta automobilismului românesc”, au transmis organizatorii.

Foto credits: Rally Focus, Experience Sadova și Constantin Lucuțar


Intră acum și în grupul de