Complex de natație de 10 milioane de euro la Vatra Dornei aprobat de Guvern. Complexul va avea trei bazine, tobogan cu apă, spații pentru SPA cu trei saune, bazin cu apă rece, dușuri, zonă de relaxare, bowling și fitness


Intră acum și în grupul de

Guvernul României a aprobat, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui bazin de înot în municipiul Vatra Dornei, a anunțat Ministerul Dezvoltării.

Potrivit sursei citate, complexul va fi construit pe un regim de înălțime D+P+1E (demisol+parter+etaj), cu o suprafață desfășurată de 4.879,80 mp și va beneficia de 3 bazine de înot, de tobogan cu apă, dar și de spații pentru SPA dotate cu 3 saune (finlandeză, umedă și de sare), bazin cu apă rece, dușuri, zonă de relaxare, bowling și fitness.

De asemenea, vor fi amenajate o alee de acces carosabilă și o parcare pentru 30 de autovehicule (dintre care 4 locuri pentru persoanele cu dizabilități), precum și un loc joacă pentru copii și spații verzi.

Ca sursă alternativă pentru asigurarea apei calde menajere pe timp călduros și pentru aport de căldură la sistemul de încălzire, se va folosi energia solară generată de un sistem de 120 de panouri solare plane și de o stație solară.

Obiectivul, în valoare totală de 47.833.000 lei, va fi finanțat în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social – Subprogramul ”Bazine de înot”, derulat de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, iar durata de execuție este de 24 de luni.


Intră acum și în grupul de