Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea modernizării străzii Stațiunii: Peste 800 de suceveni din 14 blocuri beneficiază direct de acest proiect


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, finalizarea proiectului de reabilitare și modernizare a străzii Stațiunii din cartierul Obcini.

El a spus că se poate vorbi de  o zonă complet schimbată acum, cu parcări noi, cu trotuare și accese la scările de bloc refăcute.

„Alți 818 suceveni din 14 blocuri beneficiază direct de proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului”, a menționat viceprimarul.

Lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Stațiunii din cartierul Obcini au constat în realizarea a 4354 mp de suprafață asfaltată, amenajarea unui număr de 217 locuri de parcare, montarea a 5.184 mp de pavaj, realizarea unui zid de spriji de 72 mp, refacerea a 334 ml de trepte și montarea a 1725 ml de bordură mare și 652 ml de bordură mică.

Viceprimarul a recunoscut că cele 217 locuri de parcare amenajate în zonă nu sunt suficiente și că din acest motiv municipalitatea va realiza parcări supraterane, una dintre acestea urmând să fie construită prin POR pe strada Duzilor din cartierul Obcini.


Intră acum și în grupul de