Doliu în medicina suceveană: Dr. Liliana Croitoru s-a stins din viață după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Spitalul Județean de Urgență Suceava a transmis, marți, sincere regrete la despărțirea de dr. Liliana Croitoru, medic primar medicină internă şi gastroenterologie, doctor în științe medicale, fost şef secţie gastroenterologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul loan cel Nou” Suceava.

„Bazată pe o excelentă pregătire profesională şi-a dobândit prin examene şi concursuri toate titlurile, ajungând doctor în medicină, fiind recunoscută ca o personalitate de vază a gastroenterologiei. A făcut parte din acea pleiadă de medici cu o ascensiune treptată, de la tânăr medic absolvent, până la medic primar cu dublă specialitate şi doctor în ştiinţe medicale. Acest traseu a fost bazat pe prestaţii şi activităţi care au aşezat-o pe o orbită de excepţie a performanţelor profesionale. Fire deosebit de perseverentă, şi-a fixat cu înţelepciune obiectivele, fiind capabilă de disponibilitate la efort, a urmărit realizarea lor până la atingerea deplină a scopului propus. A avut întotdeauna excelente relaţii, atât pe plan profesional, cât şi pe plan uman, bazate pe un comportament etic ireproşabil în relaţia cu pacienţii, cu colegii, dar şi cu societatea. Şi-a exercitat profesia şi după plecarea din spital, cu conştiinţă şi demnitate în cadrul Policlinicii Bethesda, până la ’’întâlnirea” cu acest virus nemilos.

 A plecat dintre noi în duminica zilei de 14 noiembrie 2021.

Drum lin spre stele! Întreaga comunitate medicală, prieteni, rude, pacienţi sunt profund îndureraţi de pierderea distinsei dnei doctor. Sincere condoleanţe. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis conducerea Spitalului Județean de Urgență Suceava.


Intră acum și în grupul de