ISJ Suceava: Șapte note de zece la proba de interviu pentru primii 38 de candidați programați la concursul pentru funcția de director sau director adjunct


Intră acum și în grupul de

Șapte din totalul celor 38 de candidați programați să susțină marți proba de interviu din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct au obținut nota 10, cea mai mică notă acordată la această probă fiind 5,2.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a afișat marți rezultatele obținute de candidații programați să susțină marți proba de interviu din cadrul Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct, desfășurată la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

Astfel, din totalul celor 38 de candidați programați să susțină marți proba de interviu, unul a absentat și altul s-a retras de la această proba, iar dintre cei care au participat, 22 au obținut note între 9 și 10, din care șapte au fost notați cu 10, alți trei au obținut 9,8, cinci candidați au fost notați cu 9,6, alți cinci au obținut 9,4 iar doi candidați nota  9.

Cele mai mici note obținute la proba de interviu au fost 5,2 și 6.

De menționat este că durata probei de interviu este de 60 de minute pentru fiecare candidat, din care maximum 25 de minute pentru susținerea prezentării candidatului și a strategiei de dezvoltare a unității de învățământ , maximum 20 de minute  pentru pregătirea și prezentarea modalității de rezolvare a situației-problemă  și 15 minute pentru rezolvarea sarcinii de lucru repartizată pentru evaluarea competențelor digitale.

Reamintim că în județul Suceava sunt scoase la concurs 272 de posturi vacante de director și director adjunct( 217 posturi de director și 55 de posturi de director adjunct), iar la proba de interviu sunt înscriși 199 de candidați, care au promovat proba scrisă a concursului.

 Probele de interviu se vor desfășura până pe 8 decembrie 2021, iar în perioada  16 noiembrie – 10 decembrie sunt prevăzute depunerea și soluționarea contestațiilor candidaților nemulțumiți de nota obținută la proba de interviu și în data de 13 decembrie candidații declarați admiși pentru mai multe funcții /unități de învățământ își vor exprima opțiunile .

În perioada  14 – 17 decembrie are loc consultarea grupurilor parlamentare/reprezentanților cultelor religioase și obținerea avizului motivat, iar validarea rezultatelor este prevăzută pentru data de 17 decembrie.

Emiterea deciziilor de numire în funcțiile de director, respectiv director adjunct, cu aplicare de la data de 10 ianuarie 2022, este prevăzută pentru perioada 20-22 decembrie 2021.

(LB)


Intră acum și în grupul de