Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță finalizarea reabilitării unei noi străzi din cartierul Burdujeni și amenajarea a 112 de locuri de parcare: Continuăm proiectul de modernizare de la scara blocului!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că municipalitatea suceveană continuă proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului continuă și în cartierul Burdujeni, unde alți 487 de suceveni din cinci blocuri beneficiază direct de acesta.

Potrivit lui Harșovschi, au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a str. Muncii, unde au fost create 112 locuri de parcare pe o suprafață de 1937 mp.

El a recunoscut că lucrările au durat mai mult decât era prevăzut din cauza constructorului care nu s-a mobilizat cum trebuia.

În zonă s-au refăcut strada, s-au amenajat locuri de parcare și accesle la scările de bloc, fiind folosită soluția cu asfalt.

Viceprimarul a spus că din primăvară se va continua programul cu reabilitarea altor străzi din municipiu.

Potrivit acestuia pe strada Muncii s-a reabilitat o suprafață de 770 mp, fiind turnat un strat de binder pentru care s-au folosit 26,6 tone un strat de uzură pentru care s-au folosit 74 tone și s-au montat borduri mari pe  587 ml și borduri mici pe 295 ml.

Cele 112 locuri de parcare amenajate au o suprafață totală de  1937 mp, fiind folosită o cantitate de 240 de tone de binder și 186 de tone de strat de uzură.

Trotuarele din zonă au fost reabilitare pe o suprafață de 282 de mp, fiind folosite 40,6 tone de binder și 27 de tone de strat de uzură.


Intră acum și în grupul de