Lucian Harșovschi anunță finalizarea modernizării parcării din zona Dom Polski și a aleilor din apropiere. El spune că până acum s-au făcut astfel de modernizări pentru locatari din 29 de blocuri din zonă


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, marți, finalizarea lucrărilor de amenajare a parcării din zona clădirii Dom Polski și a aleilor și treptelor de acces aferente.

El a spus că parcarea a fost modernizată și extinsă, având acum o suprafață asfaltată de 2.150 mp, cu un total de 70 de locuri de parcare.

„Nu ne oprim aici, întreaga zonă este în curs de schimbare, întrucât refacem toate aleile, treptele și accesele la scările de bloc aferente blocurilor din zona centrală și până spre Primăria Suceava”, a spus viceprimarul.

El a amintit că în zona aceasta, până în prezent, 1978 de suceveni, din 29 de blocuri (F, C4, E1, H1, H2, H4, H4, A1, A2, C1, C2, C5, C6, C7, I2, E3, A3, B1, B2, B3, E2, A, B1, B2, B3, D1, E, D, E), beneficiază direct de proiectul de modernizare a Sucevei.

Lucian Harșovschi și-a exprimat încrederea că lucrarea va fi apreciată de locatarii din zonă și că nu vor proceda ca alți suceveni care au început să folosească aleile modernizare drept loc de parcare.


Intră acum și în grupul de