Mirela Adomnicăi către Ion Lungu la dezvelirea bustului lui Franz des Loges: Să faceți o comparație a realizărilor pentru că aveți șansa să vă apropiați cel mai mult de mandatul pe care l-a avut Franz Ritter


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi l-a provocat, sâmbătă, la dezvelirea bustului lui Franz Cavaler des Loges, primar al Sucevei timp de 23 de ani în perioada 1891-1914 și care a pus bazele modernizării orașului că ar trebui să facă o comparație a realizărilor pentru că dintre cei 52 de primari pe care i-a avut Suceava până acum el se apropie de lungimea mandatelor lui Franz des Loges.

Adomnicăi a spus că este un eveniment deosebit dezvelirea bustului lui Franz Ritter des Loges.

„A fost un primar de manual pentru că în cei 23 de ani a reușit să acopere tot și ce înseamnă infrastructură și ce înseamnă cultură și ce înseamnă educație și ce înseamnă sănătate”, a spus Adomnicăi.

Ea a făcut publică și o provocare a primarului, dar și o provocare pe care ea i-o face lui Ion Lungu.

Bustul lui Franz Cavaler Des Loges va fi dezvelit la Suceava

Bustul lui Franz Cavaler Des Loges, singurul primar care a făcut ceva pentru Suceava va fi dezvelit

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 27 noiembrie 2021

„Domnul primar mi-a adresat o provocare în timp ce era oficiată slujba religioasă în sensul că în pleiada de 52 de primari pe care i-a avut Suceava în ultimii 150 de ani a fost primar o singură dată o femeie pentru puțin timp, un an de zile, 1949-1950.

Accept provocarea domnule primar, însă cred că provocarea cea mai importantă o aveți dumneavoastră pentru că din cei 52 de primari pe care i-a avut Suceava dumneavoastră aveți șansa să vă apropiați cel mai mult de mandatul pe care l-a avut Franz Ritter. Atunci când veți face bilanțul mandatelor dumneavoastră puteți face o comparație egală în timp în privința realizărilor”, a spus Adomnicăi.

Ea i-a urat mult succes lui Ion Lungu pentru că realizările lui ca primar sunt beneficiile pentru suceveni.

Deputatul PSD i-a mai spus lui Lungu că spre deosebire de el, Franz Ritter des Loges a avut șansa să nu aibă niciun contracandidat pentru că de fiecare dată când s-a înscris în alegeri nu a îndrăznit nimeni să-l contracandideze din respect.

Mirela Adomnicăi i-a transmis și președintelui Gheorghe Flutur că are obligația să refacă Palatul Administrativ și s-a bucurat să afle că s-a intrat în linie dreaptă pentru reabilitarea acestuia pentru că Palatul Administrativ a fost primit moștenire de comunitate și are o valoare simbolică pentru toți sucevenii.


Intră acum și în grupul de