VIDEO// 38 de copii de la „Romantic Art” Suceava împreună cu Mihaela Gabriela Morar sărbătoresc Ziua României cântând


Intră acum și în grupul de

Un număr de 38 de copii cu vârste între 4 și 14 ani de la școala „Romantic Art” din Suceava împreună cu profesoara Mihaela Gabriela Morar au lansat, în preajma Zilei Naționale a României un nou proiect muzical: „Cât trăim pe-acest pământ”, o melodie care pătrunde în inima fiecărui român, o melodie care produce emoție și simțire!

Potrivit unui comunicat de presă, „Romantic Art kids”, copiii  de la clasa de canto muzica usoară a școlii „Romantic Art” din Suceava, coordonati de prof. Mihaela Gabriela Morar și-au propus să sărbătorească Ziua României cântând.

Ei dăruiesc din tot sufletul tuturor românilor această frumoasă melodie scrisă de compozitorul și profesorul universitar Tudor Chiriac, pe versurile regretatului poet și scriitor Nicolae Dabija, aranjamentul orchestral aparținând muzicianului Alex Calancea și trupei pe care acesta o conduce.

Cei 38 de copiii care au participat la acest minunat proiect au vârste cuprinse între 4 și 14 ani iar pasiunea pentru muzică îi aduce la cursurile de canto chiar și din localitati mai îndepartate de Suceava cum ar fi: Cîmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Botoșani, Fălticeni și Rădăuți.

„Sperăm să va pătrundă în suflete glasurile lor inocente și cristaline și să trăiți alături de ei bucuria și mândria de a fi români. La mulți ani, România! La mulți ani românilor de pretutindeni!”, au transmis inițiatorii proiectului.


Intră acum și în grupul de