Gheorghe Flutur, de Ziua Națională, mesaj de unitate și îndemn la patriotism: Niciodată nu-i prea mult să vorbești de bine țara ta!


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, miercuri, la manifestările organizate în centrul municipiului Suceava de Ziua Națională, un mesaj de unitate și un îndemn la patriotism.

„Ne trebuie mai multă unitate și nu doar de 1 decembrie. Unitatea asta trebuie să fie în fiecare dintre noi în fiecare zi. Vorbesc aici de unitatea cu vecinii tăi, cu cei cu care lucrezi la serviciu, de unitate chiar și în politică”, a spus Flutur.

El a apreciat că e nevoie de unitate pentru că unitate înseamnă înțelepciune să treci peste orice pentru interesul comunității tale pe care o reprezinți.

„Aceste lucruri le încercăm noi, astăzi, și mă rog la bunul Dumnezeu să ne iasă pentru că dacă ne ies aceste lucruri înseamnă avantaje și prosperitate pentru Suceava, pentru suceveni”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a încheiat discursul printr-un îndemn la patriotism.

Parada de Ziua României de la Suceava

Parada de Ziua României de la Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Miercuri, 1 decembrie 2021

„Cuvântul acesta de patriot și patriotism a fost demonetizat în perioada comunistă și poate că, pe bună dreptate, nu l-am mai rostit mulți ani de zile, dar a fi patriot înseamnă să ții cu adevărat la țara ta, să ții la tradițiile și obiceiurile tale și un gând se îndreaptă spre românii și sucevenii din diaspora. A fi patriot înseamnă a promova și a cumpăra produsele românești ca să încurajăm să fie produse aici, în România. Niciodată nu-i prea mult când vorbești de țara ta de bine și de Bucovina”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de