Prefectura Suceava încearcă reducerea decalajului între proba teoretică și cea practică la examenul pentru permisul auto. Peste 280 de candidați au fost programați în zilele de joi, vineri și sâmbătă


Intră acum și în grupul de

Peste 280 de candidați pentru proba de traseu a examenului pentru permisul auto au fost programați în primele zile ale lunii decembrie.

Potrivit Prefecturii Suceava, în perioada 02-03-12.2021, examinatorii din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava sunt sprijiniți în activitatea de examinare practică de 8 colegi din cadrul structurii similare din județul Bacău, fapt ce a permis programarea unui număr mai mare de candidați în cele două zile.

Astel, în data de 2 decembrie au fost programați 126 de cursanți și alți 122 în data de 3 decembrie. Sâmbătă, 4 decembrie va fi programată o sesiune suplimentară (34 candidați), examinatorii fiind din cadrul S.P.C.R.P.C.I.A. Suceava.

Prefectura Suceava încearcă prin aducerea de examinatori din alte județe să reducă considerabil decalajul existent între proba teoretică și cea practică a examenului pentru permisul auto în condițiile în care numărul de examinatori locali este subdimensionat.


Intră acum și în grupul de