Sute de elevi de la CSEI Suceava au primit cadouri oferite de Asociația „Bucovina Civică” fondată de Andrei Bacoș și Vasile Bolohan: Acești copii sunt speciali, iar părinții cheltuie foarte mult cu terapiile și le e greu să mai ofere și un cadou


Intră acum și în grupul de

Asociația Bucovina Civică condusă de activistul sucevean Andrei Bacoș a avut, luni, de Sf. Nicolae, prima acțiune oficială după înființarea asociației.

Andrei Bacoș a realizat multe acțiuni în ultimii ani de sprijin a persoanelor aflate în dificultate, dar pentru că amploarea activităților a crescut, împreună cu Vasile Bolohan, suceveanul care lucrează în Anglia și care de acolo trimite ajutoare, au decis înființarea Asociației Bucovina Civică.

La prima acțiune oficială Andrei Bacoș și voluntari ai asociației au oferit copiilor din cadrul Centrului Școlar de Educație Incluzivă din Suceava peste 300 de pachete cu cadouri de Moș Nicolae, în valoare totală de circa 12.000 de lei.

Moș Nicolae vine si anul acesta la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava

Moș Nicolae vine si anul acesta la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Suceava!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 5 decembrie 2021

Andrei Bacoș a spus că elevii de la CSEI Suceava merită toată atenția sucevenilor.

„Acești copii sunt speciali, unii au epilepsie, alții autism, alții sindrom Down, iar părinții cheltuie foarte mult pe terapiile cu aceștia și de foarte multe ori le este foarte greu să le mai ofere și un cadou”, a spus Andrei Bacoș.

El a menționat că le-a pregătit copiilor de la CSEI Suceava câte o plasă de dulciuri, ca de Sf. Nicolae, cu câte 14 produse.

„Aceasta este prima acțiune făcută în mod oficial pe noua asociație pe care am făcut-o împreună cu Vasile Bolohan. De acum vom face lucruri minunate în orașul nostru. Și până acum am încercat  să facem, dar de acum le vom intensifica”, a transmis Andrei Bacoș.


Intră acum și în grupul de