Poliția Suceava anunță pe cei care vor să-și redobândească permisul de conducere că de marți se revine la programul normal pentru testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație


Intră acum și în grupul de

Polilția Județeană Suceava a anunțat, luni, persoanele interesate de susținerea testului pentru verificarea cunoștințelor teoretice în vederea redobândirii permisului de conducere că începând de marți se revine a programul normal de susținere a testului.

Astfel, potrivit unei informări a Poliției Județene Suceava, începând cu data de 07.12.2021 se revine la programul normal de susținere a testului de verificare a cunoașterii regulilor de circulație, care va avea loc la sediul Serviciului Rutier Suceava situat pe str. Universității nr. 19, mun. Suceava, jud. Suceava, după cum urmează:

 – în fiecare zi de marți, de la ora 10:00

– în fiecare zi de joi, de la ora 13:00.

Persoanele care se vor prezenta la testare vor purta mască de protecție, mănuși, vor avea asupra lor un pix cu pastă de culoare albastră și vor respecta regulile de distanțare socială, se menționează în anunțul Poliției Județene Suceava.


Intră acum și în grupul de