Au venit cu maşini din Anglia si circulau fara asigurare


Intră acum și în grupul de

Patru „stranieri” s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în judeţ circulând fără asigurare. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, între orele 13.00 – 16.00, în oraşul Vicovu de Sus s-a efectua o acţiune pe linia verificării R.C.A. a autoturismelor înmatriculate în străinătate, soldată cu depistarea a 4 infracţiuni, fiind aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 480 lei.

Astfel, în jurul orei 13.14, a fost oprit autoturismul condus de P. Constantin de 45 ani, din localitate, constatându-se că autoturismul nu figurează în baza de date a Regatului Unit al Marii Britanii ca fiind asigurat pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului şi permisul de conducere al conducătorului auto cu drept de circulaţie pe o perioadă de 15 zile.

În aceeaşi situaţie se află şi alţi trei „stranieri”, respectiv Ţ. Nelu, de 28 ani, U. Petrică, de 23 ani şi U.Ilie, de 22 ani.


Intră acum și în grupul de